Hem 5 Alltid städgaranti

Alltid städgaranti

Städgaranti för din trygghet

På Grande Städservice är vårt primära mål att erbjuda en tjänst som inte enbart möter dina förväntningar, men som också kontinuerligt strävar efter att överträffa dem. Vi förstår vikten av att ha en ren och välkomnande miljö, oavsett om det är ditt hem eller din arbetsplats.

Därför erbjuder vi en städgaranti som säkerställer att all städning sker i enlighet med våra strikta kvalitetsstandarder. Detta åtagande till kvalitet betyder att vi noggrant övervakar våra städprocesser för att garantera att varje detalj hanteras med största möjliga omsorg. När du väljer oss kan du vara säker på att du inte bara får en tjänst som uppfyller de högsta branschstandarderna, utan också en partner som är helhjärtat engagerad i din totala nöjdhet.

Sekretess och Säkerhet

Ditt hem är en viktig plats, och att respektera detta är en självklarhet för oss. Våra medarbetare är noggrant utbildade och följer fasta rutiner för hantering av nycklar, larmkoder och personliga uppgifter. All personal skriver på sekretessavtal och genomgår bakgrundskontroller för att säkerställa din trygghet. Vi är fullt försäkrade för att hantera eventuella olyckor, samt innehavare av F-skattesedel och momsregistrering, vilket stärker vår professionalitet.

Garantivillkor

Vi garanterar att städningen utförs enligt överenskomna specifikationer. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, måste eventuell reklamation göras senast samma dag som städningen genomförts. Vi åtar oss att snabbt och effektivt åtgärda eventuella brister, helt kostnadsfritt, vilket är en del av vår nöjd kund-garanti.

Inga dolda avgifter och flexibel avslutning

Vi värdesätter en öppen och ärlig kommunikation med våra kunder. Det finns inga dolda avgifter med våra tjänster, och du kan när som helst avsluta dem med en månads uppsägningstid vid abonnemang.

För bästa resultat

För att vi ska kunna leverera bästa möjliga resultat vid varje städtillfälle, hjälp oss genom att:

  • Se till att någon är på plats för att släppa in städpersonalen.
  • Var gärna hemma vid det första städtillfället för att se att allt blir enligt dina förväntningar.
  • Plocka undan personliga föremål som leksaker och kläder.
  • Se till att arbets- och diskbänkar är fria från föremål för att underlätta rengöringen.

Privat

Redo för ett renare hem? Kika in våra tjänster för hem, fasad och altan.

Företag

Ren arbetsyta, nöjda medarbetare. Här hittar du våra tjänster för företag.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening? Se hit! Här har vi samlat våra tjänster för er.