Hem 5 Privat

Privat

Flyttstädning

Flytta utan bekymmer – anlita oss för flyttstäd. Renlighet och noggrannhet i varje hörn så att du kan känna dig trygg vid överlämningen av din bostad.

Läs mer →

Hemstädning

Medan du skapar tid till något annat, gör vi ditt hem skinande rent. Vår städservice för hem och bostad är flexibel – så som det ska vara. Du har möjlighet att välja tid och intervall.

Läs mer →

Visningsstädning

Vi hjälper ditt hem att glänsa inför visningarna. Tänk dig att stiga in i ett skinande rent hem, där varje detalj viskar ”välkommen hem” till dina potentiella köpare.

Läs mer →

Mattvätt

Våra mattor bär på minnen av mysiga kvällar och glada stunder, men också på lite damm och fläckar. Låt oss väcka nytt liv i dina mattor med vår omsorgsfulla mattvätt.

Läs mer →

Golvvård

Vi använder skonsamma, men effektiva metoder för att återställa glansen och skydda mot framtida slitage. Låt oss hjälpa dig att bevara ditt golvs skönhet och hållbarhet.

Läs mer →

Sten & altantvätt

Vi återupplivar skönheten i ditt utomhusområde, så att det kan fortsätta vara platsen för glädje och samvaro, redo att välkomna barfota steg och skratt under öppen himmel.

Läs mer →

Fönsterputstning

Oavsett årstid ser vi till att dina vyer blir klarare och ditt hem mer inbjudande. Med fokus på detaljer ser vi till att du kan njuta av utsikten utan hinder.

Läs mer →

Storstädning

En grundlig rengöring som inte bara fräschar upp ditt hem utan också skapar en hemtrevlig och hälsosam miljö för dig och din familj. Låt oss ta hand om det stora jobbet.

Läs mer →

Privat

Redo för ett renare hem? Kika in våra tjänster för hem, fasad och altan.

Företag

Ren arbetsyta, nöjda medarbetare. Här hittar du våra tjänster för företag.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening? Se hit! Här har vi samlat våra tjänster för er.