Hem 5 Privat 5 Mattvätt

Mattvätt

Skippa släng, börja förläng!

Mattvätt är en viktig del av hemmets underhåll som inte bara förbättrar utseendet på mattorna utan också förlänger deras livslängd och bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö. Regelbunden professionell rengöring av mattor rekommenderas för att avlägsna djupt liggande smuts, damm, allergener och fläckar som vanliga städmetoder hemma inte klarar av.

Processen inleds med en noggrann inspektion av mattan för att identifiera materialtyp och fläckar. Därefter väljs lämplig rengöringsmetod, vanligtvis antingen torrrengöring eller hetvattensextraktion. I hetvattensextraktionen sprutas varmt vatten blandat med rengöringsmedel djupt in i mattan och suges sedan upp tillsammans med smutsen. Slutligen torkas mattan noggrant för att förhindra mögel och dålig lukt.

Processen vid mattvätt

För att säkerställa en effektiv och skonsam rengöring av din matta, inleds processen med en grundlig inspektion. Vi identifierar mattans materialtyp och eventuella fläckar för att kunna välja den mest lämpliga rengöringsmetoden.

Beroende på mattans behov och material väljer vi vanligtvis mellan torrrengöring eller hetvattensextraktion. I hetvattensextraktionen appliceras varmt vatten tillsammans med ett skonsamt rengöringsmedel djupt in i mattan för att lösa upp smutsen. Därefter sugas vatten och smuts upp för att lämna mattan ren och fräsch.

För att säkerställa att mattan behåller sin kvalitet och förhindra eventuell uppkomst av mögel och dålig lukt, avslutas processen med en noggrann torkning av mattan.

Alltid städgaranti

Grande Städservice erbjuder en omfattande städgaranti för att säkerställa att alla våra städtjänster utförs i enlighet med de höga standarder som anges i våra villkor. Vår garanti innebär att kunder som eventuellt skulle finna anledning till reklamation måste anmäla detta inom sju (7) dagar från den dag då städtjänsten utfördes. Vid mottagande av en sådan reklamation förbinder sig Grande Städservice att omgående åtgärda eventuella brister utan extra kostnad för kunden. Notera att denna garanti inte omfattar någon form av monetär ersättning.

Läs mer om vår städgaranti →

Begär offert för mattvätt

En offert, flera tjänster!

Vi förenklar för dig! Vi har skapat ett allomfattande offertformulär där du kan välja flera tjänster samtidigt. Smidigt va?

Privat

Redo för ett renare hem? Kika in våra tjänster för hem, fasad och altan.

Företag

Ren arbetsyta, nöjda medarbetare. Här hittar du våra tjänster för företag.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening? Se hit! Här har vi samlat våra tjänster för er.