Hem 5 Privat 5 Golvvård

Golvvård

Ren glädje från golvet och upp

Att underhålla golven i ditt hem är avgörande för både deras utseende och livslängd. Olika golvtyper kräver skräddarsydd vård. Trägolv mår bra av regelbunden dammsugning och våttorkning med träspecifika produkter, medan periodisk polering och vaxning skyddar och lyfter fram ytan.

Klinkergolv kräver rengöring av fogarna för att undvika missfärgningar och mögel, med rengöringsmedel anpassade just för klinker. Vinylgolv tål mycket men bör skyddas från repor genom frekvent dammsugning och mild våttorkning. Laminatgolv, å andra sidan, behöver varsam hantering av fukt, där en lätt fuktad mopp är idealisk.

Genom att anpassa skötseln efter golvens material säkerställer du att de behåller sin skönhet och funktion, vilket gör ditt hem mer inbjudande och bidrar till en friskare inomhusmiljö.

Process vid golvvård

  • Rengöring: Avlägsnande av smuts, fläckar och andra föroreningar från golvytan.

En viktig del av golvvården är regelbunden rengöring för att hålla golvet fritt från smuts, fläckar och andra föroreningar. Genom att avlägsna dessa orenheter kan man bevara golvytans estetik och säkerställa en hälsosam miljö.

  • Underhåll: Åtgärder för att bevara golvmaterialets kvalitet och livslängd.

För att förlänga golvmaterialets livslängd och bibehålla dess kvalitet krävs olika former av underhåll. Det kan inkludera polering, vaxning eller oljning av trägolv för att skydda ytan och förbättra dess utseende.

  • Reparation: Lagning av skador eller slitage på golvytan.

Reparation är viktigt för att åtgärda skador eller slitage som kan uppstå på golvytan över tiden. Det kan innefatta fyllning av sprickor, utbyte av skadade plattor eller andra åtgärder för att återställa golvet till sitt ursprungliga skick.

  • Renovering: Djupgående åtgärder för att förbättra golvytans utseende och funktion.

Vid behov kan en renovering av golvytan vara nödvändig för att återställa dess utseende och funktion. Det kan inkludera slipning och lackering av trägolv eller rengöring och polering av stengolv för att ge golvet nytt liv och lyster.

  • Skydd: Applicering av skyddande beläggningar eller impregnering.

För att förebygga framtida skador och föroreningar är det viktigt att applicera skyddande beläggningar eller impregnering på golvytan. Detta hjälper till att förhindra inträngning av vätskor och smuts samt ger ett långsiktigt skydd mot slitage.

Alltid städgaranti

Grande Städservice erbjuder en omfattande städgaranti för att säkerställa att alla våra städtjänster utförs i enlighet med de höga standarder som anges i våra villkor. Vår garanti innebär att kunder som eventuellt skulle finna anledning till reklamation måste anmäla detta inom sju (7) dagar från den dag då städtjänsten utfördes. Vid mottagande av en sådan reklamation förbinder sig Grande Städservice att omgående åtgärda eventuella brister utan extra kostnad för kunden. Notera att denna garanti inte omfattar någon form av monetär ersättning.

Läs mer om vår städgaranti →

Begär offert för mattvätt

En offert, flera tjänster!

Är du intresserad av flera tjänster samtidigt? Vi förenklar för dig! Vi har skapat ett allomfattande offertformulär där du kan välja flera tjänster samtidigt. Smidigt va?

Privat

Redo för ett renare hem? Kika in våra tjänster för hem, fasad och altan.

Företag

Ren arbetsyta, nöjda medarbetare. Här hittar du våra tjänster för företag.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening? Se hit! Här har vi samlat våra tjänster för er.