Hem 5 Privat 5 Fönsterputs

Fönsterputs

Glans utan fläckar och fönster utan sträck

Fönsterputs är en viktig del av hemmets underhåll som inte bara förbättrar utsikten utan också bidrar till fastighetens estetiska intryck. Rena fönster släpper in mer ljus och skapar en ljusare, mer inbjudande atmosfär i ditt hem eller kontor.

Att anlita professionella fönsterputsare garanterar att fönstren inte bara blir rena utan också behandlas med rätt tekniker och produkter. Professionella putsare har tillgång till specialverktyg och rengöringslösningar som effektivt tar bort smuts, damm och fläckar utan att skada glaset eller ramarna.

Tips för effektiv fönsterputs

Åtkomliga fönster

För att säkerställa en effektiv fönsterputs är det viktigt att fönstren är lättåtkomliga. Se till att inga möbler eller hinder blockerar tillgången till fönstren. Detta underlättar arbetet och resulterar i en bättre fönsterputs som vi kan vara stolta över.

Material och utrustning

Vi tar hand om allt som behövs för att utföra en högkvalitativ fönsterputs hos dig. Från städmedel till skrapor, stegar och hinkar – du behöver inte oroa dig för något, vi ser till att ha med oss allt som krävs för att göra jobbet ordentligt.

Alltid städgaranti

Grande Städservice erbjuder en omfattande städgaranti för att säkerställa att alla våra städtjänster utförs i enlighet med de höga standarder som anges i våra villkor. Vår garanti innebär att kunder som eventuellt skulle finna anledning till reklamation måste anmäla detta inom sju (7) dagar från den dag då städtjänsten utfördes. Vid mottagande av en sådan reklamation förbinder sig Grande Städservice att omgående åtgärda eventuella brister utan extra kostnad för kunden. Notera att denna garanti inte omfattar någon form av monetär ersättning.

Läs mer om vår städgaranti →

Begär offert för fönsterputs

En offert, flera tjänster!

Är du intresserad av flera tjänster samtidigt? Vi förenklar för dig! Vi har skapat ett allomfattande offertformulär där du kan välja flera tjänster samtidigt. Smidigt va?

Privat

Redo för ett renare hem? Kika in våra tjänster för hem, fasad och altan.

Företag

Ren arbetsyta, nöjda medarbetare. Här hittar du våra tjänster för företag.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening? Se hit! Här har vi samlat våra tjänster för er.