Hem 5 Företag 5 Fönsterputs

Fönsterputs

En inbjudande arbetsmiljö börjar vid skyltfönstret

Fönsterputs är en viktig del av hemmets underhåll som inte bara förbättrar utsikten utan också bidrar till fastighetens estetiska intryck. Rena fönster släpper in mer ljus och skapar en ljusare, mer inbjudande atmosfär i ditt hem eller kontor.

Att anlita professionella fönsterputsare garanterar att fönstren inte bara blir rena utan också behandlas med rätt tekniker och produkter. Professionella putsare har tillgång till specialverktyg och rengöringslösningar som effektivt tar bort smuts, damm och fläckar utan att skada glaset eller ramarna.

Vad ingår i fönsterputsningen?

  • Putsning av fönster på alla sidor inklusive mellanglas när tillgängligt, alternativt endast utsida och insida
  • Rengöring av fönsterkarmar
  • Avtorkning av fönsterbrädor
  • Fönster som inte kan öppnas rengörs bara på insidan och utsidan, ej mellan glasen
  • Användning av skylift för rengöring av utsidor som inte är åtkomliga från insidan (en extra avgift tillkommer vid användning av skylift)

Alltid städgaranti

Grande Städservice erbjuder en omfattande städgaranti för att säkerställa att alla våra städtjänster utförs i enlighet med de höga standarder som anges i våra villkor. Vår garanti innebär att kunder som eventuellt skulle finna anledning till reklamation måste anmäla detta inom sju (7) dagar från den dag då städtjänsten utfördes. Vid mottagande av en sådan reklamation förbinder sig Grande Städservice att omgående åtgärda eventuella brister utan extra kostnad för kunden. Notera att denna garanti inte omfattar någon form av monetär ersättning.

Läs mer om vår städgaranti →

Begär offert för fönsterputs

En offert, flera tjänster!

Vi förenklar för dig! Vi har skapat ett allomfattande offertformulär där du kan välja flera tjänster samtidigt. Smidigt va?

Privat

Redo för ett renare hem? Kika in våra tjänster för hem, fasad och altan.

Företag

Ren arbetsyta, nöjda medarbetare. Här hittar du våra tjänster för företag.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening? Se hit! Här har vi samlat våra tjänster för er.